Spoštovani starši,

Občina Kranjska Gora bo v sodelovanju s SKI Kranjska Gora tudi za letošnjo smučarsko sezono našim učencem zagotovila brezplačne sezonske otroške smučarske vozovnice. Veljale bodo tako za smučišče v Kranjski Gori kot v Mojstrani. Rok za prijavo je ponedeljek, 7. 12. 2020, do 8. ure zjutraj (prijavnica je na naši spletni strani pod področjem O ŠOLI – DOKUMENTI IN OBRAZCI – VLOGE IN RAZPISI). Rok je zelo kratek, saj naj bi šle vozovnice v izdelavo že v ponedeljek (oz. se lahko starši že v ponedeljek po 11. uri z lansko vozovnico oglasite na RTC žičnice Kranjska Gora). Nove vozovnice (za prvošolčke in na novo vpisane) pa boste lahko prevzeli takoj po izdelavi na RTC Žičnica Kranjska Gora (predvidoma že v ponedeljek ali torek).

Na elektronski naslov šole osjvkg.tajnistvo@siol.net) pošljete prijavnice za vse učence, tudi za prvošolčke oz. na novo vpisane učence. Če nimate možnosti skeniranja prijavnice, jo pošljite izpolnjeno v elektronski obliki in pokličite v tajništvo šole (tel: 04/5884 850). Šola bo v ponedeljek zbrala vse prijave in jih že zjutraj poslala na SKI Kranjska Gora.

Prijavnice za prvošolčke, na novo vpisane in tiste učence, ki v lanski smučarski sezoni niso imeli brezplačne sezonske otroške smučarske vozovnice, pa poleg tega da ste prijavnice že poslali na šolo, jih pošljete tudi na SKI Kranjska Gora, na elektronski naslov:
info@kr-gora.si<mailto:info@kr-gora.si . Poleg prijavnice pošljete tudi sliko otroka, saj jo bodo potrebovali za izdelavo vozovnice.

Ko boste prevzeli vozovnice v poslovalnici SKI Kranjska Gora s seboj prinesite tudi lansko sezonsko vozovnico, da vam bodo na njo naložili letošnjo veljavnost, na novo vpisani pa tudi 5 € za kavcijo za novo vozovnico.

Veseli smo, da je občina skupaj s SKI Kranjska Gora tudi za to smučarsko sezono našim učencem zagotovila brezplačno smučanje. Priporočamo, da vsi starši oddate prijavo in s tem zagotovite svojim otrokom letno vozovnico.

Lep pozdrav,
mag. Milan Rogelj, ravnatelj

Dostopnost