Spoštovani starši,

v tednu pred počitnicami bomo vzpostavili pouk na daljavo. Posebno pozornost bomo posvetili temu, da ne preobremenimo učencev. Zavedamo se, da ste sedaj starši v službah in ne morete v dopoldanskem času nuditi učencem pomoč pri učenju. Zavedamo se tudi, da smo v obdobju pred jesenskimi počitnicami in da bodo morda učenci po počitnicah ponovno prišli v šolo.

Obveščamo vas tudi o dogovorih na današnji konferenci učiteljskega zbora:

  • Vsem učencem, ki nimajo ustrezne računalniške opreme, jo bomo zagotovili na šoli. Razumeli bomo, da nekateri učenci manj zmorejo in da morda še nimajo dovolj znanja o uporabi spletnih učilnic. Zato smo včeraj in danes učencem posredovali veliko navodil za delo.
  • Učitelji bodo dajali navodila in gradiva v spletne učilnice po urah ali za cel teden.

Učitelji bodo sproti pregledovali oddane naloge, nekatere spletne učilnice z nalogam se bodo zaprle do petka, do 14. ure. Na ta način bomo učence spodbujali za sprotno delo.

  • Določili smo termine za videokonference. Pazili bomo, da na isti termin hkrati ne bo videokonference za razreda, ki jih morda obiskujeta učenca iz iste družine.
  • Dnevno naj bi bila v posameznem razredu praviloma največ ena videokonferenca.
  • Športni dan za učence od 6. – 9. razreda bo potekal v torek, 20. 10. 2020. Na programu bo planinski pohod, učenci pa naj bi ga izvedli v bližini doma in po varnih poteh. Priporočamo, da v spremstvu odrasle osebe.
  • V petek, 23. 10. 2020 bodo imeli učenci iz 6. razreda delavnice preko ZOOM-a. Delavnice z naslovom Lažne novice, dezinformacije in medijska pismenost bodo potekale v sklopu projekta Trajnostno. Lokalno. Globalno.

Zaradi ukrepov za preprečevanje okužbe s Korona virusom v ponedeljek ne bo zbiralne akcije odpadnega papirja.

Lep pozdrav,

mag. Milan Rogelj, ravnatelj

Dostopnost